Kavonozda da şu yaziyor; her 100 gr için, 1.3 gr karb, 7,57 lif, 26 gr protein, 63 gram yag.
03 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
|
Senin söylediğinde şeker katkısi vardır.
03 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
|
Ben marka secmiyordum, bendeki tahin yerli susamin eski degirmende ogutulmesi ile elde ediliyor. Bende susam ezmesi yazani secmistim, bilsem daha fazla yerdim simdiye kadar 😅😅😅😅bu gercekle yuzlestigim iyi oldu
03 Mar 20 üye tarafından: ayzennn
|
tarif vermeniz mümkünmü acaba🙄
03 Mar 20 üye tarafından: fusunfusunfusun
|
Fusunfusun, bu ekmeğin lezzet testini yaptığım ve dilimlenmiş fotosunu paylaştığım bir sonraki paylaşımda tarifi var.
04 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
|
Munzevi, sağolasın. Bir tadina bakıp/baktırıp buzluğa attım. Taksit taksit çıkarıp yerim muhtemelen. Kalorisi yüksek baya. Bir sonraki hedef kalorisi düşük bir ketojenik ekmek yapmak.
04 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
|
Bildiğim kadarıyla serel marka tahin de karb düşük ... Bende ayzen gibi yerli tahin kullanıyorum . Karb konusu benim de aklımı kurcalıyordu
04 Mar 20 üye tarafından: ketojenikfigen
|
Bir sonraki denemede ekmeğe kabak, karnabar gibi şeyler ekleyerek lif miktarını artırmaya çalışıcam ve karnıyarık otunun glutenimsi etkisinden yararlanmaya çalışıcam.
04 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
|
Aziz tamda dedigin gibi kabakli kek ekmek tarzi bir tarif var, ben bu konuda mantarunundan faydalanmayi dusunuyorum.karniyarik otunu alirsam cok dusuk karb ve dusuk yagli birseyler cikacaktir.karnabahardan kivrilabilen bazlama gibi ekmek bile yapmislar, insanlar cok yaratici 😅😅 bu arada ben cok eski bir tahinciden eski usul cekilmis aliyorum ve bunu yedigimden beri, ben omrum boyunca tahin yememisim diyorum. Markettlerin gercek susam tadi bile tam gelmiyor. Ama alacak olsam torku alirdim,en iyi lezzet formuna sahip olan o bence.uygulamada tum makrolari kiyasladim, cok az farklarla hepsi ayni. Bir tek benim sectigim karb cok yuksekmis 😁
04 Mar 20 üye tarafından: ayzennn
|
04 Mar 20 üye tarafından: lovimte
|
ayzennn tahin de yaşadığın sorunu diğer gıdalarda da yaşayabilirsin sana tavsiyem kendi ürün etiketlerini oluşturman.Sistemin hazır sundukları var,kullanıcıların herkese açık ürün girişleri var ama bunlar hataya çok açık.Sadece sana özel genele paylaşım yapmadan sık kullandığın ürünlerin girişlerini yapman.
04 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...
|
Yasemincim canım aldığım üründe etiket yok ki ama süper susam tadını alıyorum tahin ise evet bu tahin diyorum da.... İşte hesap karışıyo azıcık ...
04 Mar 20 üye tarafından: ketojenikfigen
|
ya bende çok isterdim öyle birşey yapmayı ama hiç kestiremiyorumki, aynı şey peynirler içinde geçerli mesela, paket hiçbirşey olmayınca içerikten hiç haberim olmuyor. uygulama da markasız olan ne varsa onu seçiyorum ama sonuçlar paket markalarla çoğunlukla farklı. ortalama verilerle kendim mi oluşturayım dersin?
04 Mar 20 üye tarafından: ayzennn
|
Her ürün yetiştiği şartlara göre makro oranları değişiyor besinlerle ilgili veri bankalarından ürünün etiketi yoksa ortalama bir değer girebilirsin.Eskiden kullanıcıların yaptığı ürün girişleri değiştirilmeye açıktı hala öyle mi bilmiyorum bakmak lazım.😉
04 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...
|
Çok kafama takılırsa turkomp.gov.tr ye bakıyorum ben ...
04 Mar 20 üye tarafından: ketojenikfigen
|
Hmm ben bunu yapacagim suphe ettigim urunler icin..besinler uzerine farkli kaynaklari incelemeye baslayayim
04 Mar 20 üye tarafından: ayzennn
|
04 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...
|
Çok güzel görünüyor Afiyet olsun 🙂bende şöyle bir sorun olurdu oturup itina ile baya baya yerdim yani bir iki dilimde kalmazdı 😞🤣benimle aynı duyguları paylaşan arkadaşlar varsa seviyorum sizi ☺️😁
04 Mar 20 üye tarafından: 175yaren
|
Ayzen araştırma sonuçlarını paylaş canım🤩
04 Mar 20 üye tarafından: ketojenikfigen
|
Lovimte profilimden gir bu posttan bir sonrakisi doku ve lezzetle ilgili. Tarif de mevcut.
04 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
|