Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 yemek kaşığı

Margarin (Yağsız, Kalıp)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 yemek kaşığı
porsiyon başı
Enerji
27 kj
6 kcal
Yağ
0,44g
Doymuş Yağ
0,311g
Trans Yağ
0,025g
Tekli Doymamış Yağ
0,052g
Çoklu Doymamış Yağ
0,062g
Karbonhidratlar
0,63g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
0,01g
Sodyum
85mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
5mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%< 1
TGD*
(6 kal)
0% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%38)
 
Yağ (%61)
 
Protein (%1)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
6
Yağ
0,44g
Karb
0,63g
Prot
0,01g
Margarin (Yağsız, Kalıp) (1 yemek kaşığı) içinde 6 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %61 yağ, %38 karb, %1 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 yemek kaşığı 6
100 g 44
1 kase 103

İlişkili Margarin türleri:

Margarin (Normal, %80 Yağ ve Tuzlu, Kalıp)
Margarin (Bitkisel Yağ, %20 Yağ)
Margarin
  Daha Fazla Margarin Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Bizon Eti (Yağsız)
Dilimlenmiş Jambon (Extra Yağsız)
Italyan Salata Sosu (Yağsız)
Meyveli Yoğurt (Yağsız)
Süt (A Vitamini Eklenmiş Yağsız)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Eti Bidolu Kakao Kremalı Yer Fıstığı Parçacıklı Gofret Bar
Nestle Nesfit Beyaz Çikolatalı Tam Tahıllı Bar
Zbarz Protein Bar
Granio Date and Almond Bar
Rice Up Brown Rice Bar Dark Chocolate
Aptonia 5 Cereals Bar


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.