Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

100 g

Pişi

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1021 kj
244 kcal
Yağ
2,82g
Doymuş Yağ
1,288g
Tekli Doymamış Yağ
0,701g
Çoklu Doymamış Yağ
0,389g
Karbonhidratlar
46,06g
Şeker
4,64g
Fiber
1,5g
Protein
7,5g
Sodyum
239mg
Kolesterol
28mg
Potasyum
118mg
Son Güncelleştirme: 12 May 20 10:37 ÖÖ
%12
TGD*
(244 kal)
12% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%76)
 
Yağ (%11)
 
Protein (%13)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Pişi Pişi

Beslenme Özeti:

Kal
244
Yağ
2,82g
Karb
46,06g
Prot
7,5g
Pişi (100 g) içinde 244 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %11 yağ, %77 karb, %13 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 adet 122
1 porsiyon (50 g) 122
100 g 244

İlişkili Hamur İşleri türleri:

Puf Böreği
  Daha Fazla Hamur İşleri Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Pişi için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Hamur İşi, Patates ve Bezelye (Kızartılmış)
Pişmiş Dere Pisisi
Kızarmış Sulu Hamurlu Dere Pisisi
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Kaplamalı Tavuk Kanadı Derisiyle Birlikte (Deri / Kaplama Yenerek)
Haşlanmış veya Buharda Pişirilmiş Kerevit
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Güney %3 Yağlı Süt
McDonald's Happy Meal Chicken McNuggets
Burger King Sütaş Sade Süt (200ml)
Sek %0,5 Yağlı Süt
McDonald's Happy Meal Çıtır Tavuklu Burger
Fomilk Hazelnut


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.