Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

KFC

Patates Kızartması

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (86 g)
porsiyon başı
Enerji
1230 kj
294 kcal
Yağ
14,78g
Karbonhidratlar
36,44g
Protein
3,81g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 29 Tem 21 04:55 ÖÖ
%15
TGD*
(294 kal)
15% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%50)
 
Yağ (%45)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
294
Yağ
14,78g
Karb
36,44g
Prot
3,81g
1 porsiyon (86 g) içinde 294 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %45 yağ, %50 karb, %5 prot.

Daha fazla KFC ürünleri:

Mozaik Pasta
Gamer Kova
Patates Püresi
Çıtır Shots (6'Lı)
Acılı Twister
  Bütün KFC ürünlerini göster

Başka türde Patates Kızartması :

Fransız Kızarmış Patates (Parça Süzme Peyniri , Ortalama Kızarmış, Dondurulmuş)
Fransız Patates Kızartması
Derin Yağda Kızartılmış Patates Kızartması (Donmuş Olandan)
  Daha Fazla Patates Kızartması Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Patates :

Patates (İçi, Tuzlu, Haşlanmış)
Patates Püresi
Beyaz Patates (İçi ve Kabuğu, Pişmiş)
Beyaz Patates (İçi ve Kabuğu)
Kavrulmuş Patates
Patates (İçi, Tuzsuz, Haşlanmış)
  Daha Fazla Patates Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Nimet Çeşit Ekmek Tam Buğday
Metro Chef Panko
Uno Mini Roll
Mestemacher Yüksek Proteinli Ekmek
Undano Köy Ekmeği
Unlüx Tortilla


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.