Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Duru

Garnitürlü Bulgur Pilavı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
770 kj
184 kcal
Yağ
8,30g
Doymuş Yağ
2,800g
Karbonhidratlar
22,00g
Şeker
1,30g
Fiber
4,1g
Protein
3,20g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 14 May 22 08:31 ÖÖ
%9
TGD*
(184 kal)
9% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%50)
 
Yağ (%43)
 
Protein (%7)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
184
Yağ
8,3g
Karb
22g
Prot
3,2g
100 g içinde 184 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %43 yağ, %50 karb, %7 prot.

Duru ile ilişkili Pilav:

Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Tereyağlı Bulgur Pilavı
Osmancık Pirinç
Kepekli Pilavlık Bulgur
Nohutlu Bulgur Pilavı
Sebzeli Bulgur Pilavı
  Daha Fazla Duru Pilav Ürünleri

Duru ile ilişkili Bulgur:

Esmer Köftelik Bulgur
Esmer Pilavlık Bulgur
Kepekli Bulgur
Mercimekli Bulgur
Mantarlı Bulgur
Dual Mantarlı Bulgur
  Daha Fazla Duru Bulgur Ürünleri

Başka türde Pilav :

Pirinç Pilavı
  Daha Fazla Pilav Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Bulgur :

Bulgur
Bulgur (Pişmiş)
  Daha Fazla Bulgur Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Harras Sade Kefir
Harras Soğuk Baklava
Glutensiz Fabrika Kakaolu Tahıl Gevreği
Patiswiss Antep Fıstıklı Baklava Hurma Topları
Ülker Dido Gold Latte Keyfi
Biscolata Stix Karamel Parçacıklı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.