Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
8 kerevit
porsiyon başı
Enerji
81 kj
19 kcal
Yağ
0,26g
Doymuş Yağ
0,044g
Tekli Doymamış Yağ
0,048g
Çoklu Doymamış Yağ
0,085g
Karbonhidratlar
0g
Fiber
0g
Protein
4,01g
Sodyum
17mg
Kolesterol
29mg
Potasyum
70mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%1
TGD*
(19 kal)
1% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%0)
 
Yağ (%13)
 
Protein (%87)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
19
Yağ
0,26g
Karb
0g
Prot
4,01g
İstakozu (Kerevit) (8 ) içinde 19 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %13 yağ, %0 karb, %87 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
8 kerevit 19
100 g 72
1 lb 327

İlişkili Kerevit türleri:

Haşlanmış veya Buharda Pişirilmiş Kerevit
  Daha Fazla Kerevit Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Istakoz türleri:

Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Istakoz
Fırında Pişirilmiş veya Izgara Istakoz
Istakoz
  Daha Fazla Istakoz Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Deniz Ürünleri

Bunlarada bakınız:

Zeytinyağlı Kereviz
Terbiyeli Etli Kereviz
Kök Kereviz
Kereviz
Pişmiş Kereviz
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Ülker Dido Gold Latte Keyfi
Kahve Dünyası Fındıklı Ham
Eti Fındıklı Krema Dolgulu
Bim Orvega Şekersiz Bitter Çikolata Kaplı Bademli ve Portakallı Bar
Bahs Banana Chocolate Protein Bar
Biscolata Stix Karamel Parçacıklı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.