Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

100 g

Roka Marulu

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
105 kj
25 kcal
Yağ
0,66g
Doymuş Yağ
0,086g
Tekli Doymamış Yağ
0,049g
Çoklu Doymamış Yağ
0,319g
Karbonhidratlar
3,65g
Şeker
2,05g
Fiber
1,6g
Protein
2,58g
Sodyum
27mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
369mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%1
TGD*
(25 kal)
1% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%48)
 
Yağ (%19)
 
Protein (%33)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Roka Marulu Roka Marulu Roka Marulu
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
25
Yağ
0,66g
Karb
3,65g
Prot
2,58g
Roka Marulu (100 g) içinde 25 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %47 karb, %33 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 yaprak -
1 kase 5
100 g 25

İlişkili Marul türleri:

Göbek Marul
Marul veya Romaine Marulu
Yeşil Yapraklı Marul
Marul
Karışık Yeşil Salata
  Daha Fazla Marul Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Sebze türleri:

Mantar
Havuç
Soğanlar
Kırmızı Domates
Ispanak
  Daha Fazla Sebze Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Roka (Roket)
Roka Salatası
Çesitli Sebzelerle Marul Salatası
Kırmızı Yapraklı Marul
Moka Kahve
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Melis Sarımsak Turşusu
Carrefour Salatalık Turşusu
Harras Lahana Turşusu
Metro Chef Somon Fümeli Firik Bulgur
Tat Fasulye Turşusu
Kühne Lahana Turşusu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.