Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (85 g)
Enerji
843 kj
201 kcal
Yağ
11,47g
Doymuş Yağ
3,195g
Tekli Doymamış Yağ
4,501g
Çoklu Doymamış Yağ
2,503g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
23,01g
Sodyum
343mg
Kolesterol
74mg
Potasyum
188mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%53)
Protein (%47)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
201
|
|
Yağ
11,47g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
23,01g
|
Tavuk (1 porsiyon) içinde 201 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %53 yağ, %0 karb, %47 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 ince dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
17 |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
33 |
1 oz, kemikli, pişmiş (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
45 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
50 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) |
57 |
1 oz, kemiksiz, pişmiş |
67 |
1 küçük parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
76 |
1 orta boy parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
147 |
1 porsiyon (85 g) |
201 |
1 büyük parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
232 |
100 g |
237 |
1 kase, pişmiş, doğranmış |
320 |
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|