Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
15 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
15 dakika
Pişirme Süresi:
25 dakika
Öğün türü:
Aperatifler
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Kahvaltı
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: Tulaytunger

Ispanaklı Peynirli Ekmek

Badem unu ile düşük karbonhidrat tarifi.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Ispanakları kaynar suda 3 dakika bekletin, suyunu sıkın ve küçük küçük doğrayın.
  2. Maydanozu doğrayın.
  3. Diğer malzemelerle birlikte bir karıştırma kabına alıp hamur haline getirin.
  4. 15'er yuvarlak yapıp fırın tepsisine dizip 200 °C fırında 25 dakika pişirin.
1 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 


     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Aperatifler Ekmekler ve Unlu Mamüller Kahvaltı

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: Helinn22
Tatlı, nemli ve lezzetli.
üye tarafından: ezgiyilmazz89
Kolay, yumuşak ve hızlı yemek tarifi.
üye tarafından: zeynoooppp
Lezzetli, tatlı pişmiş ikram.
üye tarafından: ziskef
Kabarık, lezzetli ve düşük kalorili tarif.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Ispanaklı Peynirli Ekmek bir porsiyonunda 110 vardır.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %12 karb, %21 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
462 kj
110 kcal
Yağ
8,73g
Doymuş Yağ
1,897g
Tekli Doymamış Yağ
4,006g
Çoklu Doymamış Yağ
1,543g
Karbonhidratlar
3,39g
Şeker
0,76g
Fiber
1,8g
Protein
6,01g
Sodyum
575mg
Kolesterol
93mg
Potasyum
202mg
%6
TGD*
(110 kal)
6% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%11)
 
Yağ (%68)
 
Protein (%21)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.