Hazırlık Süresi: 15 dakika
Pişirme Süresi: 15 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Kahvaltı
Öğle Yemeği
Aperatifler
Yan Öğünler
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: dyg82
Ketojenik Lavaş
Günün herhangi bir saatinde glutensiz ekmek.
Malzemeler
Talimatlar
- Kuru malzemeleri bir kapta karıştırın, ardından yağ ve 240 ml kaynar su ekleyin.
- Soğuduktan sonra karışımı iki yağlı kağıt arasına yayın. Yuvarlak şekillendirici kullanarak kesin.
- Hafif yağlanmış tavada 2-3 dakika pişirin.
8 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Ketojenik Lavaş bir porsiyonunda 121 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %76 yağ, %18 karb, %6 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
505 kj
121 kcal
Yağ
9,45g
Doymuş Yağ
2,332g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
5,91g
Çoklu Doymamış Yağ
0,852g
Karbonhidratlar
5,03g
Şeker
2,32g
Fiber
2,9g
Protein
1,79g
Sodyum
6mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
254mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%18)
Yağ (%76)
Protein (%6)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|