Hazırlık Süresi: 30 dakika
Pişirme Süresi: 45 dakika
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
A smooth and delicious cheesecake for those special occasions.
Malzemeler
Talimatlar
- Let cream cheese and eggs come to room temperature.
- Heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly coat a 9-inch spring form pan with cooking spray.
- Beat cream cheese in a large bowl with an electric mixer on medium speed until smooth.
- Add canned pumpkin, sweetener, cinnamon, ginger, vanilla extract and salt and beat until well blended. Add eggs one at a time, beating on a low speed just until each egg is incorporated.
- Pour batter into prepared pan. Bake until center of cheesecake barely moves when pan is touched, about 45 minutes.
- Turn off oven, open oven door, and cool cheesecake in open oven for 30 minutes.
- Remove cheesecake from oven. Run a knife around outside edge. Cool at room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
- Note: serve with whipped topping if desired.
175 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
Değerlendirmeler
This sounds really good.I need to try it!
19 Mar 13 üye tarafından: yankgal46
|
I used 16oz fat free cream cheese and 8oz of regular just to cut out some of the fat. I tasted the batter before adding the eggs and thought it needed to be sweeter so I added a dropper full of liquid stevia. Let it set in the fridge and ate it for dessert the follwoing evening with a dollop of cool whip. It was delicious!
04 Kas 12 üye tarafından: Mokakiss
|
Made enough for two cheesecakes*
06 Eyl 12 üye tarafından: smrowmrow
|
cheesecakes. ( I didn't have a small enough spring pan so I just used a pie tin). The directions were really helpful. I also highly recommend the letting it set in the fridge for 8 hours step. It really makes the difference so it sets up and the texture is like real cheesecake.
06 Eyl 12 üye tarafından: smrowmrow
|
I don't own a spring form pan. Is there another type of pan I can use?
28 Ağu 12 üye tarafından: angiekae68
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Tatlılar
En Yeni Yemek Tarifleri
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
|
Kolay, tatlı ve lif açısından zengin tarif.
|
Çiğnenen, lezzetli ve düşük karbonhidratlı kahvaltı veya atıştırmalık olarak.
|
Tatlı, lezzetli ve yapımı kolay.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Pumpkin Cheesecake bir porsiyonunda 277 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %81 yağ, %8 karb, %11 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
1157 kj
276 kcal
Yağ
25,42g
Doymuş Yağ
15,417g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
7,269g
Çoklu Doymamış Yağ
1,07g
Karbonhidratlar
5,92g
Şeker
2,02g
Fiber
2g
Protein
7,76g
Sodyum
252mg
Kolesterol
138mg
Potasyum
194mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%8)
Yağ (%81)
Protein (%11)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|