Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
10 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
30 dakika
Pişirme Süresi:
45 dakika
Öğün türü:
Tatlılar
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: luvinlife09

Pumpkin Cheesecake

A smooth and delicious cheesecake for those special occasions.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Let cream cheese and eggs come to room temperature.
  2. Heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly coat a 9-inch spring form pan with cooking spray.
  3. Beat cream cheese in a large bowl with an electric mixer on medium speed until smooth.
  4. Add canned pumpkin, sweetener, cinnamon, ginger, vanilla extract and salt and beat until well blended. Add eggs one at a time, beating on a low speed just until each egg is incorporated.
  5. Pour batter into prepared pan. Bake until center of cheesecake barely moves when pan is touched, about 45 minutes.
  6. Turn off oven, open oven door, and cool cheesecake in open oven for 30 minutes.
  7. Remove cheesecake from oven. Run a knife around outside edge. Cool at room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
  8. Note: serve with whipped topping if desired.
175 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
This sounds really good.I need to try it!
user vote
19 Mar 13 üye tarafından: yankgal46
I used 16oz fat free cream cheese and 8oz of regular just to cut out some of the fat. I tasted the batter before adding the eggs and thought it needed to be sweeter so I added a dropper full of liquid stevia. Let it set in the fridge and ate it for dessert the follwoing evening with a dollop of cool whip. It was delicious!
user vote
04 Kas 12 üye tarafından: Mokakiss
Made enough for two cheesecakes*
user vote
06 Eyl 12 üye tarafından: smrowmrow
cheesecakes. ( I didn't have a small enough spring pan so I just used a pie tin). The directions were really helpful. I also highly recommend the letting it set in the fridge for 8 hours step. It really makes the difference so it sets up and the texture is like real cheesecake.
user vote
06 Eyl 12 üye tarafından: smrowmrow
I don't own a spring form pan. Is there another type of pan I can use?
user vote
28 Ağu 12 üye tarafından: angiekae68

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Tatlılar

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: ygmr cngz
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
üye tarafından: glsn_11
Kolay, tatlı ve lif açısından zengin tarif.
üye tarafından: ybusy
Çiğnenen, lezzetli ve düşük karbonhidratlı kahvaltı veya atıştırmalık olarak.
üye tarafından: Helinn22
Tatlı, lezzetli ve yapımı kolay.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Pumpkin Cheesecake bir porsiyonunda 277 vardır.
Kalori Dağılımı: %81 yağ, %8 karb, %11 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1157 kj
276 kcal
Yağ
25,42g
Doymuş Yağ
15,417g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
7,269g
Çoklu Doymamış Yağ
1,07g
Karbonhidratlar
5,92g
Şeker
2,02g
Fiber
2g
Protein
7,76g
Sodyum
252mg
Kolesterol
138mg
Potasyum
194mg
%14
TGD*
(276 kal)
14% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%8)
 
Yağ (%81)
 
Protein (%11)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.