Hazırlık Süresi: 10 dakika
Pişirme Süresi: 5 dakika
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: paintyc
Parmesan Haddock
Fried Parmesan haddock served with lemon tender stem broccoli.
Malzemeler
Talimatlar
- Season the flour with salt and pepper. Mix the egg with a fork and mix the breadcrumbs with the parmesan.
- Dust the fish with the flour, dip it in the egg and then press the breadcrumb with parmesan mix into the surface.
- Heat a little olive oil in a pan and fry the fish till golden. While the fish is cooking, steam the broccoli.
- Season and drizzle a little olive oil onto the broccoli.
- Serve with a wedge of lemon to squeeze over the fish and broccoli.
4 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Ana Yemekler
En Yeni Yemek Tarifleri
Hafif ve sağlıklı garnitür.
|
Lezzetli kahvaltı veya atıştırmalık.
|
Kolay kahvaltı veya atıştırmalık.
|
Lezzetli, tatlı pişmiş ikram.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Parmesan Haddock bir porsiyonunda 425 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %37 yağ, %18 karb, %45 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
1778 kj
425 kcal
Yağ
17,37g
Doymuş Yağ
3,811g
Tekli Doymamış Yağ
8,833g
Çoklu Doymamış Yağ
3,07g
Karbonhidratlar
18,55g
Şeker
1,38g
Fiber
2g
Protein
46,67g
Sodyum
854mg
Kolesterol
222mg
Potasyum
697mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%18)
Yağ (%37)
Protein (%45)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|