Slow Roasted Root Vegetables
Hazırlık Süresi: 12 dakika
Pişirme Süresi: 1 sa 30 dakika
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: JerseyJay14
Slow Roasted Root Vegetables
Easy to make and filling low calorie side dish to go with just about any meat.
Malzemeler
Talimatlar
- Preheat the oven to 315 °F (150 °C).
- Peel the beets, turnips, carrots and parsnips.
- Cut the beets, turnips, and potatoes into quarters. Then cut similarly sized pieces of carrot, parsnip and cauliflower.
- Place all the veggies in a large roasting pan. season with salt and pepper. Add fresh herbs.
- Roast at 315 °F covered in aluminum foil for 30 minutes. Stir vegetables
- Cook another 30 minutes. Stir vegetables again.
- Place back in the over, uncovered this time - checking every 10 minutes until done (should be fork tender).
- Let cool and serve!
226 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
Değerlendirmeler
Added some garlic and onions as well as a few tbsp of olive oil... delicious!!!
23 Şub 13 üye tarafından: qwertyjuan
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Yan Öğünler
En Yeni Yemek Tarifleri
Yaz için serinletici bir yemek.
|
Hafif ve sağlıklı garnitür.
|
Tatlı, çiğneme gerektiren ve sağlıklı atıştırmalık.
|
Basit, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Slow Roasted Root Vegetables bir porsiyonunda 88 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %4 yağ, %86 karb, %11 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
369 kj
88 kcal
Yağ
0,37g
Doymuş Yağ
0,077g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
0,065g
Çoklu Doymamış Yağ
0,133g
Karbonhidratlar
20,14g
Şeker
7,45g
Fiber
5,3g
Protein
2,57g
Sodyum
83mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
600mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%85)
Yağ (%4)
Protein (%11)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|