Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1 oz, kemikleriyle birlikte (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 oz, kemikleriyle birlikte (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün)
Enerji
246 kj
59 kcal
Yağ
3,92g
Doymuş Yağ
0,968g
Tekli Doymamış Yağ
1,6g
Çoklu Doymamış Yağ
0,984g
Karbonhidratlar
1,99g
Şeker
0,04g
Fiber
0,1g
Protein
3,62g
Sodyum
58mg
Kolesterol
15mg
Potasyum
27mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%14)
Yağ (%61)
Protein (%25)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
59
|
|
Yağ
3,92g
|
|
Karb
1,99g
|
|
Prot
3,62g
|
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Kaplamalı Tavuk Kanadı Derisiyle Birlikte (Deri / Kaplama Yenerek) (1 oz, kemikleriyle birlikte (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün)) içinde 59 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %61 yağ, %14 karb, %25 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
İlişkili Tavuk Kanadı türleri:
İlişkili Tavuk Kızartma türleri:
Diğer İlgili Gıdalar Tavuk
|
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|