Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)

Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Kaplamalı Tavuk Kanadı Derisiyle Birlikte (Deri / Kaplama Yenerek)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
porsiyon başı
Enerji
205 kj
49 kcal
Yağ
3,27g
Doymuş Yağ
0,806g
Tekli Doymamış Yağ
1,333g
Çoklu Doymamış Yağ
0,82g
Karbonhidratlar
1,66g
Şeker
0,04g
Fiber
0,1g
Protein
3,02g
Sodyum
49mg
Kolesterol
12mg
Potasyum
22mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%2
TGD*
(49 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%14)
 
Yağ (%61)
 
Protein (%25)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
49
Yağ
3,27g
Karb
1,66g
Prot
3,02g
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Kaplamalı Tavuk Kanadı Derisiyle Birlikte (Deri / Kaplama Yenerek) (1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)) içinde 49 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %61 yağ, %14 karb, %25 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 49
1 oz, kemikleriyle birlikte (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) 59
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 137
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 160
1 porsiyon (49 g) 160
1 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 209
100 g 326

İlişkili Tavuk Kanadı türleri:

Tavuk Kanat Eti ve Derisi (Kavrulmuş, Pişmiş)
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi
Tavuk Kanadı
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
  Daha Fazla Tavuk Kanadı Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Tavuk Kızartma türleri:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Budu (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)
  Daha Fazla Tavuk Kızartma Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Tavuk

Bunlarada bakınız:

Fırında Pişirilmiş Kaplamalı Derili Tavuk Uyluğu (Kaplaması/Derisi Yenerek)
Tavuk Eti (Pişmiş, Kavrulmuş, Kavurma)
Fırında Pişirilmiş Vejetaryen Fasulye
Tavuk Taşlık
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Richland Granola Honey & Flaxseed
Eti Lifalif 4 Tahıl Ezmesi
Corny Tam Tahıl Bar Çikolata Fındık
Glutensiz Fabrika Kakaolu Karabuğday Gevreği
Rioba Yer Fıstığı Ezmesi
Wefood Çok Tahıllı Patlak


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.