Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
Enerji
205 kj
49 kcal
Yağ
3,27g
Doymuş Yağ
0,806g
Tekli Doymamış Yağ
1,333g
Çoklu Doymamış Yağ
0,82g
Karbonhidratlar
1,66g
Şeker
0,04g
Fiber
0,1g
Protein
3,02g
Sodyum
49mg
Kolesterol
12mg
Potasyum
22mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%14)
Yağ (%61)
Protein (%25)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
49
|
|
Yağ
3,27g
|
|
Karb
1,66g
|
|
Prot
3,02g
|
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Kaplamalı Tavuk Kanadı Derisiyle Birlikte (Deri / Kaplama Yenerek) (1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)) içinde 49 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %61 yağ, %14 karb, %25 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
İlişkili Tavuk Kanadı türleri:
İlişkili Tavuk Kızartma türleri:
Diğer İlgili Gıdalar Tavuk
|
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|