Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (49 g)
Enerji
668 kj
160 kcal
Yağ
10,68g
Doymuş Yağ
2,634g
Tekli Doymamış Yağ
4,355g
Çoklu Doymamış Yağ
2,679g
Karbonhidratlar
5,41g
Şeker
0,12g
Fiber
0,2g
Protein
9,85g
Sodyum
159mg
Kolesterol
40mg
Potasyum
73mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%14)
Yağ (%61)
Protein (%25)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
160
|
|
Yağ
10,68g
|
|
Karb
5,41g
|
|
Prot
9,85g
|
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Kaplamalı Tavuk Kanadı Derisiyle Birlikte (Deri / Kaplama Yenerek) (1 porsiyon) içinde 160 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %61 yağ, %14 karb, %25 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
İlişkili Tavuk Kanadı türleri:
İlişkili Tavuk Kızartma türleri:
Diğer İlgili Gıdalar Tavuk
|
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|
Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.