Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (85 g)
porsiyon başı
Enerji
377 kj
90 kcal
Yağ
2,63g
Doymuş Yağ
0,441g
Tekli Doymamış Yağ
0,977g
Çoklu Doymamış Yağ
0,802g
Karbonhidratlar
1,98g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
13,75g
Sodyum
359mg
Kolesterol
27mg
Potasyum
238mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%4
TGD*
(90 kal)
4% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%9)
 
Yağ (%27)
 
Protein (%64)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
90
Yağ
2,63g
Karb
1,98g
Prot
13,75g
Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Midye (1 porsiyon) içinde 90 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %27 yağ, %9 karb, %64 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 deniz kabuğu 14
1 porsiyon (85 g) 90
100 g 106
1 kase çiğ den yapılmış pişmiş 127
1 kase 191

İlişkili Deniz Ürünleri türleri:

Ahtapot
Midye
Yengeç
İstiridye
Istakoz
  Daha Fazla Deniz Ürünleri Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Karides
Haşlanmış Ya Da Buharda Pişirilmiş Midye
Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Istakoz
Fırında Pişmiş veya Izgara Midye
Tatlı Patates (Kabuksuz, Pişmiş, Haşlanmış)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

ERBA SEA FOOD Uskumru Fileto
ERBA SEA FOOD Mezgit Fileto
MezzeMarin Marine Su Ürünleri Salatası
ERBA SEA FOOD Ringa Fileto
Leroy Norveç Alabalık Fileto
Harras Norveç Somon


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.