Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1/2 tavuk (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 tavuk (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
Enerji
1911 kj
457 kcal
Yağ
17,86g
Doymuş Yağ
4,916g
Tekli Doymamış Yağ
6,41g
Çoklu Doymamış Yağ
4,072g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
69,72g
Sodyum
991mg
Kolesterol
214mg
Potasyum
586mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%37)
Protein (%63)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
457
|
|
Yağ
17,86g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
69,72g
|
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk (Derisi Yenmeden)) (1/2 tavuk) içinde 457 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %37 yağ, %0 karb, %63 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
İlişkili Kızartılmış Tavuk türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|