Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (85 g)
Enerji
854 kj
204 kcal
Yağ
12,35g
Doymuş Yağ
2,759g
Tekli Doymamış Yağ
5,51g
Çoklu Doymamış Yağ
3,122g
Karbonhidratlar
7,26g
Şeker
0,72g
Fiber
0,4g
Protein
14,93g
Sodyum
338mg
Kolesterol
59mg
Potasyum
277mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%14)
Yağ (%56)
Protein (%30)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
204
|
|
Yağ
12,35g
|
|
Karb
7,26g
|
|
Prot
14,93g
|
Kedibalığı (1 porsiyon) içinde 204 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %56 yağ, %15 karb, %30 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 kübik inç, kemikli pişirilmiş (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
26 |
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
36 |
1 kübik inç, kemiksiz pişmiş |
41 |
1 oz, kemikli, pişmiş (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
46 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) |
55 |
1 oz, kemiksiz, pişmiş |
68 |
1 fileto (13,5 cm x 5 cm x 1 cm) |
151 |
1 porsiyon (85 g) |
204 |
1 küçük boğa başı (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
233 |
100 g |
240 |
1 kase, pişmiş, kuşbaşı |
326 |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
367 |
1 orta boy boğa başı (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
468 |
1 büyük boğa başı (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
701 |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
785 |
1 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
1176 |
İlişkili Yayın Balığı türleri:
İlişkili Balık türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|