Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi
Hazırlık Süresi: 5 dakika
Pişirme Süresi: 15 dakika
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: esracnkc
Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi
Muz ve elma ile tarçınlı yulaf ezmesi.
Malzemeler
Talimatlar
- 100 ml suyu ısıtın.
- 100 ml suyu ve sütü tavaya dökün.
- 80 gr yulaf ezmesini de ekleyin.
- 1 çay kaşığı tarçın ekleyin.
- Muzun yarısını ezip ekleyin.
- Kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra düşük ayarda pişirin.
- Ortadan ikiye ayırdığınızda ayrılıyorsa pişmiş demektir.
- Piştikten sonra bir kaseye alın ve üstünü muz, elma ve bademle süsleyin.
3 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Kahvaltı
En Yeni Yemek Tarifleri
Kolay ve lezzetli tarif.
|
Basit, lezzetli ve lif açısından zengin.
|
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
|
Hafif, çabuk ve lezzetli.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi bir porsiyonunda 490 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %21 yağ, %65 karb, %14 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
2050 kj
490 kcal
Yağ
11,55g
Doymuş Yağ
3,062g
Trans Yağ
0,01g
Tekli Doymamış Yağ
2,524g
Çoklu Doymamış Yağ
0,939g
Karbonhidratlar
78,45g
Şeker
23,09g
Fiber
15,4g
Protein
17,17g
Sodyum
62mg
Kolesterol
7mg
Potasyum
865mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%65)
Yağ (%21)
Protein (%14)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|