Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
628 kj
150 kcal
Yağ
8,25g
Doymuş Yağ
1,555g
Tekli Doymamış Yağ
3,261g
Çoklu Doymamış Yağ
2,362g
Karbonhidratlar
4,41g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
13,78g
Sodyum
674mg
Kolesterol
32mg
Potasyum
334mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%8
TGD*
(150 kal)
8% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%12)
 
Yağ (%51)
 
Protein (%37)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
150
Yağ
8,25g
Karb
4,41g
Prot
13,78g
Pişmiş Midye (100 g) içinde 150 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %51 yağ, %12 karb, %37 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 küçük 8
1 orta boy 12
1 büyük 15
1 porsiyon (85 g) 128
100 g 150
1 kase 225

İlişkili Midye türleri:

Domates Sosu ile Midye (Karışım)
Haşlanmış Ya Da Buharda Pişirilmiş Midye
Midye
  Daha Fazla Midye Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Deniz Ürünleri türleri:

Ahtapot
Istakoz
Yengeç
İstiridye
  Daha Fazla Deniz Ürünleri Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Fırında Pişmiş veya Izgara Midye
Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Midye
Midye Dolma
Midye Çorbası
Kuskus (Pişmiş)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Sek Cool Lime
Sek Berry Hibiscus
Burger King Cappy Atom (200ml)
Rioba Organik Smoothie
Tamek Tamek Kayısı Suyu
Jucy %100 Karışık Meyve Suyu (Kırmızı Meyveler)


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.