Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 büyük

Pişmiş Midye

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 büyük
porsiyon başı
Enerji
63 kj
15 kcal
Yağ
0,82g
Doymuş Yağ
0,156g
Tekli Doymamış Yağ
0,326g
Çoklu Doymamış Yağ
0,236g
Karbonhidratlar
0,44g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
1,38g
Sodyum
67mg
Kolesterol
3mg
Potasyum
33mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%1
TGD*
(15 kal)
1% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%12)
 
Yağ (%51)
 
Protein (%37)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
15
Yağ
0,82g
Karb
0,44g
Prot
1,38g
Pişmiş Midye (1 büyük) içinde 15 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %51 yağ, %12 karb, %37 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 küçük 8
1 orta boy 12
1 büyük 15
1 porsiyon (85 g) 128
100 g 150
1 kase 225

İlişkili Midye türleri:

Haşlanmış Ya Da Buharda Pişirilmiş Midye
Domates Sosu ile Midye (Karışım)
Midye
  Daha Fazla Midye Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Deniz Ürünleri türleri:

Ahtapot
İstiridye
Yengeç
Istakoz
  Daha Fazla Deniz Ürünleri Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Fırında Pişmiş veya Izgara Midye
Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Midye
Midye Dolma
Midye Çorbası
Kuskus (Pişmiş)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

İçim %0.5 Yağlı Süt
Aytaç Yarım Yağlı Süt
Nilky Hindistan Cevizi Sütü
McDonald's Happy Meal Etli Burger
Bim Dost Plus Süt
Mis Bademli İçecek


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.