Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (85 g)
Enerji
654 kj
156 kcal
Yağ
9,95g
Doymuş Yağ
2,209g
Tekli Doymamış Yağ
4,703g
Çoklu Doymamış Yağ
2,267g
Karbonhidratlar
0,35g
Şeker
0,08g
Fiber
0g
Protein
15,44g
Sodyum
327mg
Kolesterol
47mg
Potasyum
301mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%1)
Yağ (%59)
Protein (%40)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
156
|
|
Yağ
9,95g
|
|
Karb
0,35g
|
|
Prot
15,44g
|
Pişmiş veya Izgara Kedibalığı (1 porsiyon) içinde 156 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %59 yağ, %1 karb, %40 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 kübik inç, kemikli (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
20 |
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
28 |
1 kübik inç, kemiksiz |
31 |
1 oz, kemikleriyle birlikte (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
35 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) |
42 |
1 oz, kemiksiz |
52 |
1 fileto (13,5 cm x 5 cm x 1 cm) |
116 |
1 porsiyon (85 g) |
156 |
100 g |
184 |
1 kase, kuşbaşı |
250 |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
300 |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
602 |
1 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
902 |
İlişkili Yayın Balığı türleri:
İlişkili Balık türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|