Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
Enerji
841 kj
201 kcal
Yağ
4,02g
Doymuş Yağ
1,13g
Tekli Doymamış Yağ
1,369g
Çoklu Doymamış Yağ
0,878g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
38,51g
Sodyum
516mg
Kolesterol
102mg
Potasyum
249mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%19)
Protein (%81)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
201
|
|
Yağ
4,02g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
38,51g
|
Ağır Ateşde Pişirilmiş Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden) (1 çeyrek göğüs) içinde 201 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %0 karb, %81 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
21 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, derisi alınmış) |
28 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
32 |
1 oz, kemiksiz, derisi olmayan |
42 |
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
122 |
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
142 |
1 porsiyon (95 g) |
142 |
100 g |
150 |
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
160 |
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
201 |
1 kase, doğranmış |
202 |
İlişkili Tavuk Göğsü türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|