Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
Enerji
596 kj
142 kcal
Yağ
2,85g
Doymuş Yağ
0,801g
Tekli Doymamış Yağ
0,97g
Çoklu Doymamış Yağ
0,623g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
27,3g
Sodyum
366mg
Kolesterol
72mg
Potasyum
177mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%19)
Protein (%81)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
142
|
|
Yağ
2,85g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
27,3g
|
Ağır Ateşde Pişirilmiş Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden) (1/2 orta boy) içinde 142 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %0 karb, %81 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
21 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, derisi alınmış) |
28 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
32 |
1 oz, kemiksiz, derisi olmayan |
42 |
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
122 |
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
142 |
1 porsiyon (95 g) |
142 |
100 g |
150 |
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
160 |
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
201 |
1 kase, doğranmış |
202 |
İlişkili Tavuk Göğsü türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|