Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm)
Enerji
88 kj
21 kcal
Yağ
0,42g
Doymuş Yağ
0,118g
Tekli Doymamış Yağ
0,143g
Çoklu Doymamış Yağ
0,092g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
4,02g
Sodyum
54mg
Kolesterol
11mg
Potasyum
26mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%19)
Protein (%81)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
21
|
|
Yağ
0,42g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
4,02g
|
Ağır Ateşde Pişirilmiş Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden) (1 orta boy dilim) içinde 21 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %0 karb, %81 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
21 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, derisi alınmış) |
28 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
32 |
1 oz, kemiksiz, derisi olmayan |
42 |
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
122 |
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
142 |
1 porsiyon (95 g) |
142 |
100 g |
150 |
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
160 |
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
201 |
1 kase, doğranmış |
202 |
İlişkili Tavuk Göğsü türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|