Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
Enerji
672 kj
160 kcal
Yağ
3,21g
Doymuş Yağ
0,902g
Tekli Doymamış Yağ
1,093g
Çoklu Doymamış Yağ
0,701g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
30,75g
Sodyum
412mg
Kolesterol
81mg
Potasyum
199mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%19)
Protein (%81)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
160
|
|
Yağ
3,21g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
30,75g
|
Ağır Ateşde Pişirilmiş Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden) (1/2 büyük) içinde 160 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %0 karb, %81 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
21 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, derisi alınmış) |
28 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
32 |
1 oz, kemiksiz, derisi olmayan |
42 |
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
122 |
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
142 |
1 porsiyon (95 g) |
142 |
100 g |
150 |
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
160 |
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
201 |
1 kase, doğranmış |
202 |
İlişkili Tavuk Göğsü türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|