Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış)
Enerji
508 kj
122 kcal
Yağ
2,43g
Doymuş Yağ
0,683g
Tekli Doymamış Yağ
0,827g
Çoklu Doymamış Yağ
0,531g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
23,28g
Sodyum
312mg
Kolesterol
62mg
Potasyum
151mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%19)
Protein (%81)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
122
|
|
Yağ
2,43g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
23,28g
|
Ağır Ateşde Pişirilmiş Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden) (1/2 küçük) içinde 122 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %0 karb, %81 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
21 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, derisi alınmış) |
28 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
32 |
1 oz, kemiksiz, derisi olmayan |
42 |
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
122 |
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
142 |
1 porsiyon (95 g) |
142 |
100 g |
150 |
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
160 |
1 çeyrek göğüs (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
201 |
1 kase, doğranmış |
202 |
İlişkili Tavuk Göğsü türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|