Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)

Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
porsiyon başı
Enerji
886 kj
212 kcal
Yağ
8,92g
Doymuş Yağ
2,366g
Tekli Doymamış Yağ
3,511g
Çoklu Doymamış Yağ
2,049g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
31,04g
Sodyum
421mg
Kolesterol
90mg
Potasyum
262mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%11
TGD*
(212 kal)
11% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%0)
 
Yağ (%39)
 
Protein (%61)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
212
Yağ
8,92g
Karb
0g
Prot
31,04g
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek) (1/2 orta boy) içinde 212 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %39 yağ, %0 karb, %61 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 ince dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) 15
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) 39
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) 45
1 oz, kemiksiz 61
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 181
1 porsiyon (98 g) 212
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 212
100 g 216
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 240
1 kase, doğranmış 292

İlişkili Tavuk Göğsü türleri:

Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Tavuk Göğsü
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Derisiz Tavuk Göğsü (Kaplaması Yenerek)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
  Daha Fazla Tavuk Göğsü Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Tavuk Kızartma türleri:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk Budu (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
  Daha Fazla Tavuk Kızartma Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Tavuk

Bunlarada bakınız:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenerek)
Fırınlanmış veya Kızarmış Kaplı Tavuk Goğsü Derisi ile Birlikte
Füme Hindi Baget (Derisi Yenerek)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Feast Frambuaz Aromalı Berliner
Nimet Bademli Kavala Kurabiyesi
Superfresh Tereyağlı Milföy Hamuru
Starbucks Çikolatalı Kruvasan
Feast Fındık Kremalı Bademli Berliner
Dr. Oetker Wolke Limonlu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.