Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün)

Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün)
porsiyon başı
Enerji
163 kj
39 kcal
Yağ
1,64g
Doymuş Yağ
0,435g
Tekli Doymamış Yağ
0,645g
Çoklu Doymamış Yağ
0,376g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
5,7g
Sodyum
77mg
Kolesterol
17mg
Potasyum
48mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%2
TGD*
(39 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%0)
 
Yağ (%39)
 
Protein (%61)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
39
Yağ
1,64g
Karb
0g
Prot
5,7g
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek) (1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün)) içinde 39 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %39 yağ, %0 karb, %61 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 ince dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) 15
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) 39
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) 45
1 oz, kemiksiz 61
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 181
1 porsiyon (98 g) 212
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 212
100 g 216
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 240
1 kase, doğranmış 292

İlişkili Tavuk Göğsü türleri:

Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Derisiz Tavuk Göğsü (Kaplaması Yenerek)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
  Daha Fazla Tavuk Göğsü Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Tavuk Kızartma türleri:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk Budu (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
  Daha Fazla Tavuk Kızartma Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Tavuk

Bunlarada bakınız:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenerek)
Fırınlanmış veya Kızarmış Kaplı Tavuk Goğsü Derisi ile Birlikte
Füme Hindi Baget (Derisi Yenerek)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Akmina Karpuz ve Çilek Aromalı Soda
Yedigün Mandalina
Hero Baby Muzlu Mandalinalı Armutlu
Fanta Mandalina Aromalı Gazoz
Quru Kurutulmuş Mandalina
Akmina Tropikal Aromali Soda


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.