Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)

Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
porsiyon başı
Enerji
1003 kj
240 kcal
Yağ
10,1g
Doymuş Yağ
2,68g
Tekli Doymamış Yağ
3,977g
Çoklu Doymamış Yağ
2,321g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
35,15g
Sodyum
477mg
Kolesterol
102mg
Potasyum
296mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%12
TGD*
(240 kal)
12% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%0)
 
Yağ (%39)
 
Protein (%61)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
240
Yağ
10,1g
Karb
0g
Prot
35,15g
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek) (1/2 büyük) içinde 240 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %39 yağ, %0 karb, %61 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 ince dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) 15
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) 39
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) 45
1 oz, kemiksiz 61
1/2 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 181
1 porsiyon (98 g) 212
1/2 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 212
100 g 216
1/2 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) 240
1 kase, doğranmış 292

İlişkili Tavuk Göğsü türleri:

Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Fırında Pişirilmiş veya Kızartılmış Derisiz Tavuk Göğsü (Kaplaması Yenerek)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Tavuk Göğsü
  Daha Fazla Tavuk Göğsü Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Tavuk Kızartma türleri:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk Budu (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
  Daha Fazla Tavuk Kızartma Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Tavuk

Bunlarada bakınız:

Kaplamasız Kızarmış Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenerek)
Fırınlanmış veya Kızarmış Kaplı Tavuk Goğsü Derisi ile Birlikte
Füme Hindi Baget (Derisi Yenerek)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Akmina Mandalina Soda
Yedigün Mandalina
Akmina Tropikal Aromali Soda
Hero Baby Muzlu Mandalinalı Armutlu
Freşa Mandalina
Akmina Karpuz ve Çilek Aromalı Soda


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.